به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی سیرجان به گفته دکتر حمیدشاهدادی معاون غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی ، شهروندان محترم سیرجانی میتوانند جهت دسترسی و دریافت هر چه آسانتر انسولین به داروخانه های سطح مراجعه و در کمترین زمان ممکن انسولین خود را دریافت کنند.

کشف ،جمع آوری و معدوم سازی داروهای تاریخ مصرف گذشته از سطح داروخانه های شهرستان سیرجان توسط بازرسان مدیریت غذا ودارو

مسمومیت دارویی در صدر مسمومیت ها/ در صورت علائم با ۱۹۰ تماس بگیرید
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: بیمار و پزشک باید نسبت به حساسیت های دارویی آگاه باشند.
به مناسبت ۱ آبان، آغاز هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها با بیان اینکه مسمومیت انواع مختلفیی دارد، بیان کرد: هنگامی که دوز یک دارو یا یک ماده مصرفی، از دوز درمانی بیشتر می‌شود؛ مسمومیت رخ می دهد که می تواند به طور عمدی یا اتفاقی باشد.دکتر حمید شاهدادی افزود: همچنین مصرف داروها در دو طیف سنی کودکان و سالمندان به دلیل فاکتورهای فیزیولوژیکی که دارند، می‌تواند با احتمال بیشتری منجر به مسمومیت شود.وی در خصوص نشانه‌های مسمومیت دارویی، گفت: اغلب مسمومیت‌های دارویی نشانه دارد و بسته به دارویی که مصرف می‌شود ممکن است علائم متفاوت باشد؛اما علائم گوارشی مشترک همچون حالت تهوع، استفراغ، دل درد و ضعف،ممکن است برای بسیاری از داروها رخ دهد.معاون غذا و دارو دانشکده سیرجان تصریح کرد:اختلال هوشیاری،تنگی نفس،کاهش تنفس و تشنج نیز از نشانه‌های جدی مسمومیت دارویی هستند،که فرد با این علاوم باید هرچه سریع‌تر به اورژانس مراجعه کند.وی ادامه داد: افراد در حد مسمومیت‌های دارویی ساده می‌توانند همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۵ با شماره تلفن ۱۹۰ و در ساعات عصر با شماره تلفن همراه 09130407277 تماس بگیرند و کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشکده آماده پاسخگویی به همشهریان عزیز میباشند.

بازدید سرزده دکتر شاهدادی مدیر غذا و دارو از کارخانجات تولیدی مواد شوینده و ضد عفونی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان