به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان و با پیگیری‌های موکدانه دکتر حمید شاهدادی معاون غذا و دارو ، جلسه آموزشی آشنایی با سامانه های  TTAC جهت بهره مندی و ارتقای سطح علمی و تخصصی و آگاهی هرچه بیشتر کارشناسان اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ توسط دکتر قدیسه علیزاده رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان بصورت حضوری در محل معاونت غذا و دارو دانشکده برگزار گردید.در این دوره آموزشی دکتر قدیسه عليزاده با بیان اینکه : این سامانه ها کمک می کند تا تمام اطلاعات به صورت سند قابل دسترسی و بررسی باشند و با ایجاد امکان ردیابی محصولات از زمان ورود تا مصرف، حق مصرف کننده برای خرید محصول اصیل و سالم پاس داشته شود. همچنین استفاده از این سامانه علاوه بر منافع بسیاری که برای مصرف کنندگان فراهم می سازد، از بسیاری جهات منافع زیادی نیز برای تولیدکنندگان، واردکنندگان و توزیع کنندگان اقلام غذایی،آشامیدنی بهداشتی و آرایشی دارد که می خواهند در این حوزه به صورت شفاف عمل نمایند. هرچند باید برای جلوگیری از سو استفاده از این سامانه همچنان مسئولین توجه بیشتری به آن داشته شود. دکتر علیزاده ؛ در پایان این دوره در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات لازم در سامانه TTAC، جهت تایید صلاحیت مسئول فنی و صدور کارت، نحوه ارسال تیکت و دریافت کد IRC، ترخیص کالا و صدور مجوز مصرف، توضیحات لازم را به کارشناسان حاضر ارائه داده و از آنها خواستند در بحث مسائل تخصصی حوزه فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی اطلاعات خود را افزایش داده و سعی کنند همیشه به روز باشند.

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني سیرجان مي باشد.

Template Design:Dima Group