به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان: صبح روز دوشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳ یک واحد تولید کننده مواد غذایی (ساندویچ سرد) به علت توجه نکردن به تذکرات کتبی و شفاهی و عدم رفع نواقصات و آلودگی محصولات خود و با توجه به بازدید های بعمل آمده و نمونه برداری صورت گرفته از پنچ محصول اصلی این شرکت ، طبق آخرین گزارش آزمایشگاه مرجع غذا و دارو، محصولات این واحد تولیدی مواد غذایی دارای آلودگی میکروبی بوده و با توجه به اینکه آلودگی این محصولات میتواند تهدیدی جدی و خطر آفرین برای سلامت شهروندان و مصرف کنندگان محترم باشد ، این واحد تولیدی متخلف در تاریخ فوق و بر حسب دستور مقام محترم قضایی توسط اداره اماکن شهرستان سیرجان پلمب و فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.به گفته دکتر حمیدشاهدادی : مردم در زمان خرید و تهیه محصولات غذایی، حتما به پروانه بهداشتی ساخت و تاریخ تولید و انقضا و شرایط نگهداری آن توجه کنند.معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان در پایان افزود: مصرف کنندگان عزیز میتوانند جهت اطمینان از صحت و جعلی نبودن شماره پروانه ساخت محصولات خوراکی و آشامیدنی از طریق ساملانه استعلام پروانه های بهداشتی سازمان غذاو دارو به سامانه fdacrm.ir مراجعه کنند تا از صحت و سلامت محصولات و مواد غذایی مطمئن شوند.