به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی سیرجان به گفته دکتر حمیدشاهدادی معاون غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی ، شهروندان محترم سیرجانی میتوانند جهت دسترسی و دریافت هر چه آسانتر انسولین به داروخانه های سطح مراجعه و در کمترین زمان ممکن انسولین خود را دریافت کنند.

دکترشاهدادی درادامه افزودنند؛ انواع مختلف انسولین در تمامی داروخانه سطح شهر توزیع می گردد. لذا بیماران دیابتی میتوانند با در دست داشتن نسخه خود ، انسولین مربوطه را تهیه و استفاده کنند ، لازم به ذکر است انسولین ها برای بیماران دارای پرونده بصورت نسخه ای توزیع می‌گردد. دکتر شاهدادی در پایان از شهروندان خواست تا درصورت مشاهده هرگونه تخلف در داروخانه های سطح شهرستان مراتب را بصورت حضوری و یا با شماره تلفن ۰۳۴۳۱۲۹۶۸۰۰ داخلی ۴۰۶ رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های دارویی معاونت غذا ودارو دانشکده گزارش دهند تا در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.