بازدید سرزده دکتر شاهدادی مدیر غذا و دارو از کارخانجات تولیدی مواد شوینده و ضد عفونی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی‌ و درمانی سیرجان دکتر حمید شاهدادی روز سه شنبه ۱۴ شهریوره ماه ۱۴۰۲ در ادامه نظارت‌های مستمر از تعدادی از کارخانجات تولید کننده مواد شوینده و مواد ضدعفونی واقع در منطقه ویژه اقتصادی بصورت سرزده بازدید کرد. در بازدیدصورت گرفته نسبت به تولید و مواد اولیه با کیفیت ، رعایت شرایط و ضوابط بهداشتی ، عدم نگهداری محصولات تاریخ مصرف گذشته ، توجه کارخانه‌ها به تهیه و تولید مواد اولیه، تاريخ تولید و تاریخ انقضا مشخص دارای مدارک بهداشتی معتبر تاکیدکرد. شاهدادی هدف از این بازدیدهای مستمر را وظایف ذاتی و رسالت این مدیریت و اهمیت فوق‌العاده سلامت موادآرایشی و بهداشتی در زندگی مردم دانست و افزود این محصولات یکی از پر مصرف ترین فراورده های شوینده و ضدعفونی هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به گفته شاهدادی بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات توسط کارشناسان مدیریت غذاودارو به طور مداوم انجام میگردد.وی در پایان گفت: شهروندان میتوانند هرگونه‌ تخلف مربوط به حوزه مهم مواد آرایشی و بهداشتی را با سامانه ۱۹۰ (پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت) یا با شماره تلفن های ۰۳۴۳۱۲۹۶۸۰۰ داخلی ۴۰۶ و ۴۱۴ مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان اطلاع داده تا در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.