دوره آموزشی یکروزه برچسب گذاری محصولات تراریخته ویژه کارشناسان مدیریت غذا و دارو، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی سیرجان توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان در محل سالن سلامت  معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر)  کارشناسان غذایی و دارویی معاونت غذا و دارو سیرجان در مدارس شهرستان سیرجان حضور یافتند.

با توجه به دستور مقام عالی وزارت درخصوص رصد و پایش مستمر وضعیت عرضه و مصرف داروها و تجهیزات مصرفی، اولین کارگروه قرارگاه رسد و پایش "دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی " صبح دوشنبه 31 تیرماه ۹۸، با حضور مدیریت غذا و دارو، معاونين دانشکده و ساير اعضاي قرارگاه در محل دفتر رياست دانشکده علوم پزشکي سیرجان تشکیل شد.

مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از زحمات همکاران مدیریت  غذا و دارو دانشکده ، با حضور دکتر عباس فخریان  مدیریت  غذا و دارو و  کارشناسان  این حوزه در محل این مدیریت برگزار شد.

همزمان با گرامیداشت روز جهانی غذا با محوریت شعار (غذا، صنعت، سلامت) تحت عنوان شعار امسال "رفتار ما آینده ما را میسازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030 و شعار ملی هفته جهانی غذا "

 

اخیراً مصرف قلیان رواج بسیاری یافته و در بین همه اقشار جامعه، به ویژه جوانان به عنوان وسیله‌ای مرسوم قلمداد می‌شود. قلیان می تواند دهها برابر مضرتر و مخرب تر از سیگار باشد و آسیب های زیادی به افرادی که آن را استعمال می کنند داشته باشد .

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني سیرجان مي باشد.

Template Design:Dima Group