دوره آموزشی یکروزه برچسب گذاری محصولات تراریخته ویژه کارشناسان مدیریت غذا و دارو، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی سیرجان توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان در محل سالن سلامت  معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان: به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان مواد غذایی مدیریت غذا ودارو ، کارشناسان بهداشت محیط و مسئولین واحدهای تحت پوشش ، کلاس آموزشی تحت عنوان " اشنایی با محصولات تراریخته و اصول برچسب گزاری محصولات غذایی  GMO  " روز دوشنبه  22 مهرماه 98  توسط  آقای علیرضا رفعتی از اعضاء هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی سیرجان  با تخصص ژنتیک و خانم مهندس طیبه هاشمی رییس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سالن سلامت  معاونت بهداشتی  برگزار گردید. در این کلاس مطالبی در خصوص محصولات GMO  ، مزایا ومعایب ان ،نحوه تولید محصولات ، قوانین کشورها  و همچنین نحوه برچسب گذاری محصولات مطالبی ارائه شد.

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني سیرجان مي باشد.

Template Design:Dima Group