دوره آموزشی یکروزه برچسب گذاری محصولات تراریخته ویژه کارشناسان مدیریت غذا و دارو، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی سیرجان توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان در محل سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان: به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان مواد غذایی مدیریت غذا ودارو ، کارشناسان بهداشت محیط و مسئولین واحدهای تحت پوشش ، کلاس آموزشی تحت عنوان " اشنایی با محصولات تراریخته و اصول برچسب گزاری محصولات غذایی GMO " روز دوشنبه 22 مهرماه 98 توسط آقای علیرضا رفعتی از اعضاء هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی سیرجان با تخصص ژنتیک و خانم مهندس طیبه هاشمی رییس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این کلاس مطالبی در خصوص محصولات GMO ، مزایا ومعایب ان ،نحوه تولید محصولات ، قوانین کشورها و همچنین نحوه برچسب گذاری محصولات مطالبی ارائه شد.