به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر) کارشناسان غذایی و دارویی معاونت غذا و دارو سیرجان در مدارس شهرستان سیرجان حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان همزمان با هفته جهانی غذا برنامه های آموزشی در مدارس منتخب شهرستان سیرجان برگزار گردید.
کارشناسان در این مدارس آموزش هایی در رابطه با آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای، برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا، آشنایی با مضرات فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق، سامانه اطلاع رسانی 190، اصلاح الگوی تغذیه و کاهش مصرف قند، نمک و چربی به دانش آموزان ارائه دادند.