همزمان با گرامیداشت روز جهانی غذا با محوریت شعار (غذا، صنعت، سلامت) تحت عنوان شعار امسال "رفتار ما آینده ما را میسازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030 و شعار ملی هفته جهانی غذا "
تغییر و اصلاح تغذیه برای حغظ و ارتقای سلامت " از فعالان صنعت غذایی شهرستان سیرجان تجلیل شد.
این مراسم با حضور امام جمعه سیرجان حجت الاسلام والمسلمین حسینی، دکتر غلامعباس محمدی رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان، مهندس عرفانیان معاون محترم فرماندار، دکتر عباس فخریان مدیریت غذا و دارو و جمعی از مدیران شهرستانی ، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و جمعی از مدیران عامل و مسئولین فنی صنعت غذایی در سیرجان در محل سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
در آغاز این مراسم دکتر غلامعباس محمدی رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن خیر مقدم به مهمانان، توضیحاتی در خصوص اقدامات و فعالیت های دانشکده در پیشبرد اهداف وزارت بهداشت و ارتقاء سطح سلامت جامعه ارائه کرد.
سپس دکتر عباس فخریان مدیریت غذا و دارو نیز توضیحاتی در خصوص اقدامات و فعالیت های این مدیریت و برنامه های نظام سلامت در عرصه غذا و سلامت در روند تولیدات محصولات غذایی بیان نمود.
سپس تعدادی از مدیران و نمایندگان واحدهای تولیدی در جوی صمیمانه مشکلات، انتقادات و انتظارات خود را در حضور مسولین، مطرح نمودند.
در ادامه واحدهای برتر و مسئولین فنی نمونه معرفی شدند. واحد برتر نمونه شرکت صنایع غذایی مسکه تولید کننده فراورده های لبنی بدلیل دارا بودن بیشترین امتیاز ( درج نشانگر رنگی و تغذیه ای بر روی لیبل محصولات تولیدی، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در سال 97، امتیاز بالای ارزیابی یا PRPS و ارتقاِءGMP کارخانجات) معرفی شد.
آقای مجتبی کریمی از شرکت فریکو و خانم رقیه قاسمی از شرکت نمک طعام سیرجان با امتیاز بالا (بیشترین همکاری با مدیریت غذا و دارو، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات و حضور فعال در واحد تولیدی ) بعنوان مسئولین فنی نمونه انتخاب گردیدند.
جلسه با تقدیر از واحدها و مسئولین فنی برتر به پایان رسید.