24 آبان 1398 ساعت 10:58

فایل های آموزشی

کلیپ های آموزشی

پوستر و پمفلت

دوره آموزشی یکروزه برچسب گذاری محصولات تراریخته ویژه کارشناسان مدیریت غذا و دارو، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی سیرجان توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان در محل سالن سلامت  معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان: به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان مواد غذایی مدیریت غذا ودارو ، کارشناسان بهداشت محیط و مسئولین واحدهای تحت پوشش ، کلاس آموزشی تحت عنوان " اشنایی با محصولات تراریخته و اصول برچسب گزاری محصولات غذایی  GMO  " روز دوشنبه  22 مهرماه 98  توسط  آقای علیرضا رفعتی از اعضاء هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی سیرجان  با تخصص ژنتیک و خانم مهندس طیبه هاشمی رییس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سالن سلامت  معاونت بهداشتی  برگزار گردید. در این کلاس مطالبی در خصوص محصولات GMO  ، مزایا ومعایب ان ،نحوه تولید محصولات ، قوانین کشورها  و همچنین نحوه برچسب گذاری محصولات مطالبی ارائه شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

منو
کتابخانه دیجیتال

دانستنی های غذا و دارو

آمار بازدید کنندگان سایت
116779
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
همه روزه
131
150
2059
112467
4634
8124
116779

آی پی شما: 34.236.171.181
2019-11-15 10:58

Back to Top

Template Design:Dima Group