به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان : دکتر حمیدشاهدادی معاون غذا و دارو این دانشکده یکی از تخلفات فراگیری که در برخی عطاریها وجود دارد تجویز و ارائه داروهایی است که در دو مقوله سقط جنین و ترک اعتیاد فراگیر شده است.

مسمومیت دارویی در صدر مسمومیت ها/ در صورت علائم با ۱۹۰ تماس بگیرید
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: بیمار و پزشک باید نسبت به حساسیت های دارویی آگاه باشند.

بازدید مشترک مدیریت غذا و دارو،کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی ازیک فروشگاه بزرگ تولید،بسته بندی و عرضه موادغذایی و پروتئینی در شهر سیرجان

دکتر سید علی رضوی نسب، رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان:افزایش اختیارات معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان

بازدید سرزده دکتر شاهدادی مدیر غذا و دارو از کارخانجات تولیدی مواد شوینده و ضد عفونی در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

بازدید سرزده دکترحمید شاهدادی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی از کارخانه آرد آسبان و چندین داروخانه در سطح شهر سیرجان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از کارشناسان حاضر در آزمایشگاه غذا و دارو ، این معاونت ، سرکار خانم ترابیان و خانم رضایی با اهداء گل و لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی سیرجان به گفته دکتر حمیدشاهدادی معاون غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی ، شهروندان محترم سیرجانی میتوانند جهت دسترسی و دریافت هر چه آسانتر انسولین به داروخانه های سطح مراجعه و در کمترین زمان ممکن انسولین خود را دریافت کنند.