سه شبه 22 مهر 1404
معدوم سازی 950 کیلوگرم موادغذایی

باازرسی‌های سرزده معاونت غذا و دارو سیرجان: معدوم‌سازی ۹۵۰ کیلوگرم سیب‌زمینی و ۱۲۰۰ کیلوگرم ماست غیراستاندارد


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان، در پی بازرسی‌های سرزده معاونت غذا و دارو از واحدهای تحت نظارت در حوزه غذایی و آشامیدنی، مقادیر قابل توجهی مواد غذایی غیرقابل مصرف شناسایی و معدوم گردید.
طی این بازرسی‌ها، حدود یک تن سیب‌زمینی به دلیل کیفیت پایین و غیرقابل مصرف بودن از یک واحد تولیدی کشف و در محل شهرک صنعتی معدوم‌سازی شد. همچنین، 1200 کیلوگرم ماست نیز به دلیل عدم انطباق با ویژگی‌های کیفی مطابق با استانداردها و مقررات سازمان غذا و دارو، از فرآیند تولید خارج و معدوم سازی گردید.
یاسر شاهی مریدی، رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، با اشاره به اهمیت این بازرسی‌ها و نظارت‌های دقیق، تأکید کرد: «ما متعهد به حفظ سلامت عمومی و کیفیت مواد غذایی هستیم و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که محصولات غیراستاندارد وارد چرخه تولید و توزیع شوند.»
وی افزود: «اداره نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدنی با جدیت به واحدهای متخلف برخورد و تذکرات لازم را در خصوص سهل‌انگاری و بی‌توجهی به موارد ایمنی و کیفی به واحد های متخلف خواهد داد.»
علاوه بر آن، مقدار قابل توجهی چای، مغز پسته و خرما نیز به دلیل غیرقابل مصرف بودن و عدم انطباق با استانداردهای ملی و ضوابط سازمان غذا و دارو، با همکاری اداره محترم گمرک و اداره اموال تملیکی و نهادهای قانونی ذیربط، در محل منطقه ویژه امحا گردید.
این اقدامات در راستای صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از ورود مواد غذایی ناسالم به چرخه مصرف انجام شده و نشان‌دهنده تعهد جدی نهادهای مرتبط به حفظ حقوق مصرف‌کنندگان و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مردم می باشد.

انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-