بازدید سرزده دکترحمید شاهدادی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی از کارخانه آرد آسبان و چندین داروخانه در سطح شهر سیرجان

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی‌ و درمانی سیرجان دکتر حمید شاهدادی صبح امروز یکشنبه ۱۸ تیره ماه ۱۴۰۲ در ادامه نظارت‌های مستمر خود علاوه بر بازدید از تنها کارخانه آرد شهرستان( آسبان) از چند داروخانه در سطح شهربه صورت سرزده بازدید بعمل آوردند. در این بازدید چند ساعته رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، تاریخ تولید و انقضای محصولات و همچنین نحوه ی پوشش کارکنان ، نوع چیدمان دارویی،سامانه ثبت تی تک،قیمت اقلام دارویی و موارد مربوط به انبارهای دارویی،و همچنین مبحث مهم کالا و قاچاق مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. دکتر شاهدادی هدف از این بازدیدهای مستمر را اهمیت فوق‌العاده سلامت، مردم دانستند.و درپایان افزودند شهروندان میتوانند هرگونه‌ تخلف مربوط به حوزه مهم و حساس مدیریت غذا و دارو را با سامانه پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت یا با شماره تلفن ۰۳۴۳۱۲۹۶۸۰۰داخلی ۴۰۶ و ۴۱۴ مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اطلاع داده ، تا در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.