دکتر شاهدادی مدیریت غذا و دارو دانشکده از چندین شرکت تولیدی مواد غذایی درسطح شهر سیرجان بصورت سرزده بازدید کردنندب

ه گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی‌ و درمانی سیرجان دکتر حمید شاهدادی دوشنبه ۵ تیره ماه ۱۴۰۲ در ادامه نظارت‌های مستمر خود از شرکت‌های تولیدی مواد غذایی در سطح شهرستان سیرجان به‌ همراه کارشناسان و به صورت سرزده از بخش های مختلف این شرکت ها بازدید بعمل آوردند. در این بازدید چند ساعته رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت انبارها،تاریخ تولید و انقضای محصولات و همچنین نحوه ی پوشش کارکنان این واحدهای تولیدی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. دکتر شاهدادی هدف از این بازدیدهای مستمر را اهمیت فوق‌العاده سلامت محصولات غذایی دانستند.