رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان از شناسایی و دستگیری مشاور غیر مجاز فروش محصولات آرایشی و بهداشتی در فضای مجازی خبر داد.به گزارش‌ روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌‌درمانی سیرجان؛  صبح روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۲ طی رصد و پایش مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و با همکاری پلیس امنیت عمومی، فردی که به صورت غیرقانونی از طریق فضای مجازی اقدام به مشاوره‌های غیرتخصصی و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی می‌کرد، شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی داده شد.
دکتر سیدعلی رضوی‌نسب، رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان، در این خصوص گفت: طی رصد و پایش صورت گرفته توسط  مدیریت غذا ودارو دانشکده مشخص شد فردی با هویت نامعلوم و از طریق فضای مجازی اقدام به مشاوره‌های غیرتخصصی و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز می‌کرد که موضوع در دستور کار قرار گرفت و طی اقدام سریع، با همکاری پلیس امنیت عمومی شهرستان سیرجان، فرد مورد نظر صبح امروز در یکی از داروخانه های سطح شهر که مشغول مشاوره غیر تخصصی و دخالت در امر پزشکی و تهدید سلامت شهروندان بود، شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی داده شد.دکتر رضوی‌نسب افزود: توصیه می‌شود همشهریان عزیز در بحث سواد رسانه‌ای به روز بوده و در انتخاب مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی دقت لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده واحدهای غیرمجاز و متخلف مراتب را به سامانه پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت و اداره بازرسی دانشکده علوم پزشکی سیرجان اطلاع دهند.وی در پایان ضمن اظهار اینکه سلامت شهروندان هدف اصلی و اولویت دانشکده علوم پزشکی است، از کلیه نهادهای قضایی، امنیتی و نظامی که در تحقق سلامت شهروندان با دانشکده همکاری می‌نمایند، تقدیر و تشکر کرد.