بازدید مدیریت غذا و دارو،به همراه کارشناسان مربوطه از چندین شرکت تولیدی مواد غذاییبه گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی‌ و درمانی سیرجان دکتر حمید شاهدادی صبح دیروز شنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۲ در ادامه نظارت‌های مستمر خود از شرکت‌های تولیدی مواد غذایی در سطح شهرستان سیرجان به‌ همراه کارشناسان مربوطه به صورت سرزده از بخش های مختلف این شرکت ها بازدید بعمل آوردند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت انبارها،تاریخ تولید و انقضای محصولات و همچنین نوع پوشش کارکنان این شرکت های تولیدی را مورد بررسی وارزیابی قرارداد. و همچنین ضمن گفتگو با مدیریت واحدهای تولیدی مواد غذایی شنیدن صحبت های انها ، توانمندی ها، مشکلات و چالش های این واحدهای تولیدی، از روحیه تلاشگر و نگاه رو به جلو متخصیصین ومدیریت آنها قدردانی نمود. دکتر شاهدادی هدف از این بازدید ها را اهمیت فوق‌العاده سلامت محصولات غذایی دانستند.دراین بازدید ضمن بررسی کلیه خطوط تولید، محصولات خروجی و مشکلات پیشرو در صنعت غذایی شهرستان و همچنین مباحث و مسائل موجود بحث و تبادل نظر کردند. درپایان این بازدید به چند شرکت تولیدی مواد غذایی تذکرات لازم داده شد که درصورت عدم رعایت این تذکرات و توصیه ها ظرف مدت تعیین شده از سوی کارشناسان مربوطه با این واحدهای تولیدی برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.