جلسه و بازدید مشترک مدیریت غذا و دارو، اداره صمت، اتاق اصناف،نماینده سازمان بازرسی کل استان کرمان، درمحل اداره صمت شهرستان سیرجان برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان بازدید مشترک دکتر حمید شاهدادی مدیر غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی به همراه نمایندگانی از اتاق اصناف و اداره صمت شهرستان و نماینده سازمان بازرسی کل استان از انبارهای تخصصی نگهداری مواد غذایی روز یکشنبه ۷خرداد ماه ۱۴۰۲ انجام شد.درهمین راستا نیز جلسه‌ای در اداره صمت شهرستان سیرجان با حضور ادارات نام برده تشکیل و مقرر گردید، انبارهای نگهداری مواد غذایی شهرستان ساماندهی شده و بر همکاری هرچه بیشتر بین مدیریت غذا و دارو و اداره صمت شهرستان تاکید شد.