• شعار سال

پوستر

جلسه هم اندیشی در ارتباط با مشکلات دارویی  و راهنمای مصرف بهینه آنتی بیوتیک ها با حضور رییس دانشکده جناب آقای دکتر محمدی زاده، جناب آقای دکتر رضوی نسب مدیریت محترم غذا و دارو شهرستان ، جناب آقای دکتر امجدی متخصص بیماریهای عفونی، مسئولین محترم بیمه های شهرستان و مسئولین فنی و موسسین داروخانه ها  در محل سالن سلامت مرکز بهداشت برگزار گردید.

در این نشست دکتر غلامعباس محمدی زاده ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن قدردانی از همکاری داروخانه ها بر لزوم و ضرورت ادامه و ارتقاء سطح خدمات  تاکید نمودند.

در ادامه دکترسید محمد رضوی نسب مدیریت محترم غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شهرستان سیرجان ضمن تاکید بر اجرای طرح تکریم ارباب رجوع و اجرای دستورالعمل تجویز سطحی آنتی بیوتیک داروخانه ها به بیان راهکارهای همکاری هر چه بیشتر داروخانه های سطح شهر و مدیریت غذا و دارو در جهت پیشبرد مقاصد و گسترش خدمات رسانی به مردم پرداختند .

در ادامه دکتر علی امجدی  متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری عوارض مرتبط با مصرف غیر منطقی آنتی بیوتیک ( عوارض جانبی، افزایش طول بستری و هزینه ها، افزایش مرگ و میر و بیماری زایی، افزایش خطر عفونت ثانویه و مهمتر از همه بروز ارگانیسم های مقاوم به چند دارو) را برشمرد .

در ادامه مسئولین بیمه های شهرستان از تسریع پرداخت مطالبات عقب افتاده داروخانه ها سخن گفتند.

در پایان مسئولین فنی و موسسین داروخانه ها به بیان چالش ها و مشکلات در حیطه فعالیت داروخانه ها پرداختند.