01 خرداد 1401 ساعت 23:39

فایل های آموزشی

کلیپ های آموزشی

پوستر و پمفلت

تجلیل از فعلان حوزه غذاودارو و صنعت غذا دانشکده علوم پزشکی سیرجان

مراسم تجلیل از پرسنل و فعالان حوزه غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان توسط معاون غذاو دارو دانشکده علوم پزشکی به مناسب هفته غذا امروز صبح برگزارشد.

مراسم روز جهانی غذا با حضور ریاست دانشکده ، معاون توسعه، معاون غذا و دارو، رییس اداره حراست و رییس اداره بازرسی  و همچنین کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل غذا، مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی در تاریخ 26مهرماه 1400 در محل سالن کنفرانس  به همت مدیریت غذا و دارو دانشکده برگزار شد.

16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی غذا به مناسبت سالروز تٲسیس فائو در سال 1945 نامگذاری شده و شعار روز جهانی غذا در سالجاری" رفتار ما آینده ما را می سازد " و شعار ملی روز جهانی غذا در ایران" آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذائی برای مبارزه با کرونا " است.

دکتر سید محمد رضوی نسب، معاون غذاو دارو دانشکده علوم پزشکی در این جلسه ضمن تشکر از همکاران خود در این عرصه با اشاره به هفته جهانی غذا گفت: مدیریت غذا دارو متشکل از اداره غذا، اداره طبی و مکمل های سنتی و اداره دارو است که همه بزرگوارن در این سه اداره به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند که قابل تقدیر است. او در ادامه افزود: شعار روز جهانی غذا «اصلاح الگو مصرف» در رابطه با مبارزه بیماری کرونا است و ابتدایی ترین نیاز هر انسان غذا است و برای داشتن یک زندگی سالم نیاز به برنامه غذایی سالم دارد و نقش ارگان های مختلف در بحث نظارت و پایش غذای سالم اهمیت زیادی دارد.

دکتر رضوی نسب با اشاره به اهمیت اداره غذا در بحث پایش و نظارت غذای سالم در سیرجان گفت: اداره غذا زیر نظر معاونت غذاو دارو فعالیت می کند که با توجه به وسعت شهرستان همکاران بنده با تعداد کم تلاش شبانه روزی در این زمینه فعالیت دارند که خداراشکر تاکنون در این رابطه موفق بودند.

گفتنی است معاون غذاودارو در پایان این جلسه به مناسبت گرامیداشت هفته غذا از پرسنل و فعالان این مجموعه تجلیل و با اهدای گل و هدیه از آن ها تقدیر کرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Back to Top

Template Design:Dima Group