• شعار سال

پوستر

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان از کشف و توقیف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ، در راستای مبارزه با کالاهای قاچاق،  تعدادی از فروشگاه های لوازم آرایشی و بهداشتی  در شهرستان سیرجان توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو مورد بازرسی قرار گرفت و کلیه  لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف شده ، ضبط و توقیف شد.

مدیر غذا و دارو افزود :  عرضه هر گونه کالاهای سلامت محور فاقد برچسب اصالت  غیر مجاز بوده  و در صورت مشاهده، محصولات  مورد نظر توقیف و موارد جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

رضوی  با هشدار نسبت به استفاده از کالاهای قاچاق سلامت محور، تأکید کرد: کالاهایی که به صورت قاچاق و خارج از فرایند و مبادی قانونی وارد کشور می‌شود، هیچ گونه نظارتی بر شرایط نگهداری و حمل این کالاها صورت نمی‌گیرد و عنوان یک کالای غیربهداشتی تلقی شده و مورد تائید هیچ آزمایشگاهی نیست.

وی با تأکید بر لزوم آگاهی مردم از اهمیت شناسایی اصالت کالاهای سلامت محور مصرفی، افزود: بنابراین باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب به سمتی برویم که آگاهی مردم در مورد محصولات قاچاق افزایش پیدا کند و از آثار سوء آن مطلع شوند.

رضوی تأکید کرد:  شهروندان کالاهای سلامت محور را از مراکز معتبر و دارای مجوز خریداری کنند و به هنگام خرید این گونه محصولات حتماً به وجود برچسب سلامت سازمان غذا و دارو توجه کرده و با استعلام از سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲، سایت www.ttac.ir و شماره تماس ۶۱۸۵-۰۲۱ و دریافت بارکد دو بعدی با استفاده از نرم‌افزار موبایلی اقدام به خرید نمایند.

معاونت غذا و دارو. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.