آشنایی با واحد نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

 

با توجه به نقش غذا در سلامت آحاد مردم و شیوع روز افزون بیماریهای غير واگير و ارتباط تنگاتنگ بيماري ها با غذا و نقش دارو در سلامت جامعه و در راستاي ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات  غذایی ، آرایشی ، بهداشتی و بسته بندي در شهرستان و همچنين افزايش سطح مشارکت مردم و کمک به ارتقاء سطح فرهنگ و دانش مرتبط با امور غذا ، مدیریت غذا از سال ۱۳96 به فعالیت خود ادامه داد . این مدیریت تلاش می نماید با فراهم آوردن مناسب ترین منابع و اطلاع رسانی و آموزش همگانی و نظارت مستمر و مؤثر بر تولید و بهره گیری از نظرات محققین حوزه و دانشگاه، حداکثر اطمینان لازم را در خصوص ایمنی و سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی فراهم آورد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني سیرجان مي باشد.

Template Design:Dima Group