24 آذر 1398 ساعت 06:14

فایل های آموزشی

کلیپ های آموزشی

پوستر و پمفلت

آشنایی با واحد نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

 

با توجه به نقش غذا در سلامت آحاد مردم و شیوع روز افزون بیماریهای غير واگير و ارتباط تنگاتنگ بيماري ها با غذا و نقش دارو در سلامت جامعه و در راستاي ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات  غذایی ، آرایشی ، بهداشتی و بسته بندي در شهرستان و همچنين افزايش سطح مشارکت مردم و کمک به ارتقاء سطح فرهنگ و دانش مرتبط با امور غذا ، مدیریت غذا از سال ۱۳96 به فعالیت خود ادامه داد . این مدیریت تلاش می نماید با فراهم آوردن مناسب ترین منابع و اطلاع رسانی و آموزش همگانی و نظارت مستمر و مؤثر بر تولید و بهره گیری از نظرات محققین حوزه و دانشگاه، حداکثر اطمینان لازم را در خصوص ایمنی و سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی فراهم آورد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منو
کتابخانه دیجیتال

دانستنی های غذا و دارو

آمار بازدید کنندگان سایت
125241
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
همه روزه
87
281
368
122411
4733
8363
125241

آی پی شما: 3.233.224.8
2019-12-15 06:14

Back to Top

Template Design:Dima Group